Docker for Windows does not work

David,

Information you requested is pasted below. I replaced hostnames/IPs/MACs with Xs. If you need any additional information do let me know. This output was taken when I am sitting inside my corporate network, with Anyconnect installed, but not connected.

===============================

PS C:> nslookup localhost
Server: xxxx.xxxx.com
Address: xxx.xxx.xxx.xxx

Name: localhost.xxxx.com
Address: 127.0.0.1

PS C:> Get-WmiObject Win32_networkadapterconfiguration | ? { $_.DefaultIPGateway } | fl *

PSComputerName : XXXX-XXXX
DHCPLeaseExpires : 20160706210632.000000-420
Index : 2
Description : Intel¬ģ Ethernet Connection I217-LM
DHCPEnabled : True
DHCPLeaseObtained : 20160706074758.000000-420
DHCPServer : xxx.xxx.xxx.xxx
DNSDomain : xxxx.com
DNSDomainSuffixSearchOrder : {xxxx.com, xxxx.com}
DNSEnabledForWINSResolution : False
DNSHostName : XXXX-XXXX
DNSServerSearchOrder : {xxx.xxx.xxx.xxx, xxx.xxx.xxx.xxx, xxx.xxx.xxx.xxx}
DomainDNSRegistrationEnabled : False
FullDNSRegistrationEnabled : True
IPAddress : {xxx.xxx.xxx.xxx}
IPConnectionMetric : 20
IPEnabled : True
IPFilterSecurityEnabled : False
WINSEnableLMHostsLookup : True
WINSHostLookupFile :
WINSPrimaryServer :
WINSScopeID :
WINSSecondaryServer :
__GENUS : 2
__CLASS : Win32_NetworkAdapterConfiguration
__SUPERCLASS : CIM_Setting
__DYNASTY : CIM_Setting
__RELPATH : Win32_NetworkAdapterConfiguration.Index=2
__PROPERTY_COUNT : 61
__DERIVATION : {CIM_Setting}
__SERVER : XXXX-XXXX
__NAMESPACE : root\cimv2
__PATH : \XXXX-XXXX\root\cimv2:Win32_NetworkAdapterConfiguration.Index=2
ArpAlwaysSourceRoute :
ArpUseEtherSNAP :
Caption : [00000002] Intel¬ģ Ethernet Connection I217-LM
DatabasePath : %SystemRoot%\System32\drivers\etc
DeadGWDetectEnabled :
DefaultIPGateway : {xxx.xxx.xxx.xxx}
DefaultTOS :
DefaultTTL :
ForwardBufferMemory :
GatewayCostMetric : {0}
IGMPLevel :
InterfaceIndex : 4
IPPortSecurityEnabled :
IPSecPermitIPProtocols : {}
IPSecPermitTCPPorts : {}
IPSecPermitUDPPorts : {}
IPSubnet : {xxx.xxx.xxx.xxx}
IPUseZeroBroadcast :
IPXAddress :
IPXEnabled :
IPXFrameType :
IPXMediaType :
IPXNetworkNumber :
IPXVirtualNetNumber :
KeepAliveInterval :
KeepAliveTime :
MACAddress : XX:XX:XX:XX:XX:XX
MTU :
NumForwardPackets :
PMTUBHDetectEnabled :
PMTUDiscoveryEnabled :
ServiceName : e1dexpress
SettingID : {XXXXXXXX-XXXX-XXXX-XXXX-XXXXXXXX}
TcpipNetbiosOptions : 0
TcpMaxConnectRetransmissions :
TcpMaxDataRetransmissions :
TcpNumConnections :
TcpUseRFC1122UrgentPointer :
TcpWindowSize :
Scope : System.Management.ManagementScope
Path : \XXXX-XXXX\root\cimv2:Win32_NetworkAdapterConfiguration.Index=2
Options : System.Management.ObjectGetOptions
ClassPath : \XXXX-XXXX\root\cimv2:Win32_NetworkAdapterConfiguration
Properties : {ArpAlwaysSourceRoute, ArpUseEtherSNAP, Caption, DatabasePath…}
SystemProperties : {__GENUS, __CLASS, __SUPERCLASS, __DYNASTY…}
Qualifiers : {dynamic, Locale, provider, UUID}
Site :
Container :

This resolved our problem on Windows 10 using Docker RC3

I had already tried it. Does not work in my case.