Using docker-compose.yml file. Below is my code…

am trying to connect my external mlab service using docker-compose.yml file. Below is my code…

version: ‘3’
services:
prisma:
image: prismagraphql/prisma:1.22-beta Speed Test Scrabble Word Finder
restart: always
ports:

  • “4466:4466”
    environment:
    PRISMA_CONFIG: |
    port: 4466
    databases:
    default:
    connector: mongo
    uri: mongodb://:@ds175840.mlab.com:75840/databsename
    database: kocyn-gql

Please help me out if i’m doing anything wrong.Thanks

Hard to know. Might be as silly as an indentation error. Try using the </> code pre formatting when you post. Easier for us to read then.

The latest stable version of prisma is 1.30. Try to avoid the -beta versions since they are under development.

I used this to connect prisma to a mongodb

version: '3'
services:
  prisma:
    image: prismagraphql/prisma:1.30
    restart: always
    ports:
    - "4466:4466"
    environment:
      PRISMA_CONFIG: |
        managementApiSecret: mysecretpassword
        port: 4466
        databases:
          default:
            connector: mongodb
            host: limemongocluster1-ypuns.mongodb.net
            port: 27017
            user: prisma
            password: mysecretpassword

am trying to connect my external mlab service using docker-compose.yml file. Below is my code…

version: ‘3’
services:
prisma:
image: prismagraphql/prisma:1.22-beta
restart: always
ports:

  • “4466:4466”
    environment:
    PRISMA_CONFIG: |
    port: 4466
    databases: http://tradevenue.se/
    default:
    connector: mongo
    uri: mongodb://:@ds175840.mlab.com:75840/databsename
    database: kocyn-gql

Please help me out if i’m doing anything wrong.Thanks

Thank you my issue has been solved,…